Equilibre3

Bij het EQ3 Programma wordt er aan de hand van jou energiebehoefte (volgens jou BIA-meting) een plan opgesteld. Equilibre 3 werkt op basis van vervangmaaltijden. Je kunt het verloop van het EQ3 Programma in 3 delen onderscheiden:

De startfase

Bij de start worden er eerst 2 startdagen ingelast om de vetverbanding te kunnen stimuleren.

Het vermageringsproces

Na deze 2 startdagen worden 2 vervangmaaltijden van Equilbre3 ingeschakeld en 1 gezonde maaltijd, dit volgens jouw energiebehoefte. Het samenstellen van jouw gezonde maaltijd gebeurt aan de hand van ruilwaarden. Dus niet continue meten en wegen!

De stabilisering

Hierin schakelen we geleidelijk door naar 3 gezonde maaltijden waarbij we zorgen dat je energie-inname gelijk is aan je energiebehoefte. Dit om jouw gewicht te kunnen behouden.

Wat zijn de voordelen van het EQ3-programma?
  • Er is geen 'dieetstress', omdat je niet continue moet wegen en meten.
  • Je kunt op een gezonde manier afvallen. De EQ3-producten bevatten alle nodig voedingsstoffen, bouwstoffen en vitaminen.
  • Door het gebruik van de maaltijdvervangers gaat de insulinespiegel niet stijgen waardoor er meer op de vetverbranding wordt gewerkt.
  • De producten zijn hapklaar.
  • Het EQ3 Programma is enkel te verkrijgen bij diëtisten die aan dit programma zijn verbonden, dit om een goede coaching te kunnen geven!
Meer info kunt u vinden op www.equilibre3.be